Знаю - споживаю

Знаю - споживаю

Програма
Програма

У рубриці "Знаю - споживаю" ранкового проєкту "Сніданок з 1+1", який виходить у будні о 6:30 на телеканалі "1+1 Україна", ви дізнаєтеся чимало корисних порад стосовно якості продуктів харчування від ведучого Костянтина Грубича. 

Показати більше
2024
Правила вибору кров'янки: де варто купувати і скільки зберігати? | Знаю – споживаю

Одним із символів української кухні справедливо називають кров’яну ковбасу або коротко – кров’янку. Її здавна готують на наших теренах, і любов до цієї страви, здається, передається нам у спадок. Але крім неймовірної смакоти, кров'янка може подарувати вам купу проблем, якщо обирати її неправильно. Тож, яких порад слід дотримуватися при купівлі цього продукту?